Pagina's

zondag 31 maart 2013

Vrolijk Pasen !

Druk druk druk maar toch nog eventjes tijd om jullie allemaal Vrolijk Pasen te wensen ;)


zaterdag 23 maart 2013

Pannenlappen

Al 3 setjes pannenlappen gehaakt om mee te nemen naar het marktje waar ik op 21 april zal staan.
Ik hoop tegen dan nog wat te kunnen haken, alleen weet ik nog niet goed wat allemaal. Ideetjes genoeg maar het moet ook verkoopbaar zijn natuurlijk en liefst iets dat snel klaar is en waar niet te veel naaiwerk bij te pas komt. Tja niet simpel he. Iemand suggesties? Ik heb totaal geen idee wat verkoopt op zo'n marktje.
De geel met groene pannenlap heb ik gevonden bij breikraam leuk en makkelijk patroontje. De blauwe is gebaseerd op hetzelfde patroon maar dan alleen gehaakt in de achterste lus van de vaste.
De geel met blauwe pannenlap is het patroontje van de Karin aan de haak, gehaakte wafels , de pannenlappen lijken echt op wafels, ook weer leuk om te maken.







vrijdag 22 maart 2013

Gewonnen ...

Af en toe doe ik een keer mee met een give away maar tot vorige week had ik nog nooit ergens wat gewonnen. Ik heb daar echt geen geluk in. Ik heb ooit een keer een waardebon gewonnen van een kinderkledingswinkel toen ik zelf nog geen kinderen had, veel verder ben ik nooit geraakt denk ik.
Tot ik mee deed met de give away van Jellina . Te winnen, een supermooie gehaakte tas en een supermooi portemonneetje, ik deed mee voor de portemonnee en vorige zondag met de trekking verscheen mijn naam.
Ik was hier zo blij mee dat ze hier thuis dachten dat ik gewonnen had met de lotto ;) neen dat was het niet maar ben toch wel ontzettend blij met mijn mooi portemonneetje dat gisteren in de bus viel. Ik heb er nu een foto van en nu mag ik het echt gebruiken, mijn vorige was versleten en ik had er momenteel nog eentje in gebruik van toen ik nog naar school ging dus dringend aan vervanging toe ;)

Voila mijn gewonnen prijs!
Verder lijkt het hier wel stil maar ben bezig met van alles en nog wat.
50 haasjes gehaakt voor men werk als paaskaartje, alle draadjes moeten nog ingestopt worden en dan nog een kaartje er aan.
Ik heb bijna 3 setjes pannenlappen klaar want ik sta binnenkort op een marktje, foto's moeten nog gemaakt worden.
Nog steeds haak ik regelmatig verder aan mijn ripple deken, tegen volgende winter moet dat lukken ;)


Voor de liefhebbers van het marktje, ik heb van de affiche een foto gemaakt want een pdf kan ik blijkbaar niet toevoegen. Het is niet echte een crea marktje ofzo, eerder een tweedehandsmarkt van retro kledij en daarnaast paar webwinkels. Voor mij ook weer de eerste keer ;)

vrijdag 8 maart 2013

Internationale vrouwendag

Vandaag is het internationale vrouwendag.
Af en toe eens aan ons zelf denken kan geen kwaad vandaar geef ik vanaf vandaag t.e.m. zondag 10 maart 10% korting in mijn winkeltje, je kan hiervoor de kortingscode "vrouw01" gebruiken.
Veel shopplezier!